freemdefogels@gmail.com

Wintereditie fff 18, 19 en 20 december 2015

Programma kinderen Winter-editie

Hallo kids,

 

Ook voor jullie hebben de Freemde Fogels een tocht langs verschillende Houtse huizen georganiseerd op zaterdag 19 december. We verzamelen in het mooi versierde deurenhuis van de Freemde Fogels op de Houtse Heuvel.

 

Om 14:00 uur lopen we met zijn allen naar een geweldige interactieve goochelshow met goochelaar Alex Buijk van Bougé Magic.Bougé Magic

Al op zijn achtste begon de kleine Alex met goochelen. Hij veranderde de huiskamer in een theater. Tijdens een Franse les kwam Alex erachter dat ‘buijk’ in het Frans ‘bougé’ is. De naam ‘Bougé Magic’ was geboren.

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren?
Een vrolijke show met muziek en dans. Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee!

Houtse Heuvel 15a

 

Daarna gaan we naar Kraaienpoep en Meeuwenflats.

Tijdens deze interactieve theatervoorstelling neemt Tamara de kinderen mee op avontuur. Het liefst droomt ze weg onder een boom in het bos, waar zij in haar fantasie de prachtigste avonturen beleeft. Zo speelt ze graag dat ze zo vrij is als een vogel is en kan vliegen.

Maar helaas wordt ze tegengewerkt door de propere tante Petronella. Het liefst zou Tamara willen dat haar tante eens mee zou spelen. Maar tante Petronella heeft daar nooit tijd voor. Zij is netjes en huiselijk en altijd druk met schoonmaken. Tante heeft zelfs een keer gezegd: ”Gek doen, dat is maar voor kinderen.”

Dit verhaal loopt wel erg uit de hand. Er gaat van alles mis en tante Petronella lijkt de pret van de kinderen echt te bederven. Maar dan is er hulp uit de lucht! Maar pas op…. voor POEP!

Speel jij ook mee?

Tijdens de voorstelling worden kinderen gevraagd om mee te spelen en te dansen. Ook wordt de inhoud van de voorstelling op interactieve wijze beïnvloed. De suggesties van de kinderen worden direct in de voorstelling verwerkt.

 

We sluiten af met een chipsconcert in de Corneliuskerk met Toon Oomen; een slagwerk docent die al vele talenten groot heeft gebracht. We gaan daar met zijn allen muziek maken met chipszakken, de akoestiek is daar super dus dat belooft wat moois! En daarna mogen ze natuurlijk open..
Houtse Heuvel 12
Het gratis kaartje kun je bestellen via www.fffdenhout.nl of halen bij Dorpshuis Den Brink of Jan Pheninckx.

 


Recent Images Plugin developed by YD