freemdefogels@gmail.com

Wintereditie fff 18, 19 en 20 december 2015

Theatertour, 19 december 2015

Op zaterdagavond zijn er acht verschillende voorstellingen rondom de Heuvel te zien. Zo is er een dansvoorstelling met talent uit “So You think You can dance” op een geoliede lokatie, voel je je een voyeur als je de bankscene van Oosterhouts Talent bekijkt, zal er een muzikaal fogeltje te spotten zijn, kan je echte luistervinken tegenkomen, ben je onderdeel van een spannende hedendaagse happening, luister je naar opera uit een badkuip, zijn er mooie verhalen aan de bar en zingt het koor wel vanuit een heel bijzondere plaats je toe. Kortom de verschillende disciplines wisselen elkaar sterk af en na de opening bij de Houtse Heuvel Huiskamer om 19:30 uur loop je onder begeleiding van een gids langs vier locaties. We sluiten gezamenlijk af in de Houtse Heuvel Huiskamer tussen de deuren. Je kunt kaartjes voor 10 euro kopen via www.fffdenhout.nl of halen bij Dorpshuis Den Brink of Jan Pheninckx.


Recent Images Plugin developed by YD