freemdefogels@gmail.com

Wintereditie fff 18, 19 en 20 december 2015

Uitgebreid programma overzicht

FFF Programma overzicht

 

Vrijdag 28 augustus

14.00 – 16.00 uur:                 Campingterrein Onder-de Bomen geopend!                                                                                   Gelegenheid om je kampeermiddel te installeren op het campingterrein op de Houtse Heuvel.

17.00 uur:                               Voorstelling BuurKULTUUR door Houtse kids

18.00 uur:                               Dorpsdiner, schuif aan en geniet van een compleet diner van Houtse Bodem, uit diverse Houtse moestuinen en weilanden hebben wij een mooie maaltijd weten samen te stellen, bereid door een professioneel team en gegarandeerd 100% van Houtse bodem, van het bier tot het varken en de kruiden.

 

In het decor van klassieke auto`s en oldtimer caravans van Oldtimer Caravanclub Nederland genieten we van de muziek van

JESUS EVIL HIGHWAY, Outlaw- en Hillbilly Country,

Bluegrass met een touch van Rockabilly

 

19:30 uur:                               Het Ukelele Paradijs geeft een Ukelele workshop

WIE heeft nou niet ooit de ukelele willen

bespelen? En ze treden voor ons op zingen mooie

liedjes van country tot rock en alles wat ertussenin

zit en ukelele-baar is.

 

20.00 uur:                               Terwijl de kinderen zich op de camping vermaken met oude school-camping spellen leest Eus Roovers de allerkleinsten een slaapverhaaltje.

 

Houtenarenen en Houtenaren-voor-1-dag

Drinken een lekker wijntje, een sloot bier of wat anders om vervolgens mee te zingen, dansen of de ogen de kost te geven bij het kampvuur-optreden van het duo Baard & Buus, zij spelen op hun gitaren alles wat meezingbaar is inclusief verzoeknummers.

 

Tijdens de pauze is er ruimte voor spontane optredens van festival bezoekers, dus neem je instrument mee. Ook komen de bands die eerder op de avond hebben gespeeld zo nu en dan nog even terug op het podium.

 

0.00 uur:                                 Tijd om te gaan dromen-onder- de- bomen, op de camping of thuis.

 

Zaterdag 29 augustus

 

9.00 uur:                                 Bijzondere ochtendgym op de camping, maar ook niet-campinggasten zijn welkom. Als we daarna 100% wakker zijn genieten we van de ontbijtservice op het festival of je neemt zelf wat mee natuurlijk.

 

11.00 uur:                               Start Open Tuinen route. Van 11 tot 14 uur zijn er in 4 verschillende tuinen in het dorp onverwachte en bijzondere voorstellingen te zien, de Refreintjes, Braziliaanse klanken van Small Talk, moderne dans door H19,  een waarzegster en als hoogtepunt in het thema van Kamp & Kultuur een tuin met de landelijk bekende Basily Boys, opzwepende gipsy-klanken in de sfeer van de Gipsy-Kings.

 

Tijdens de route, die ook voor kinderen te lopen en leuk is, leert u ook nog wat over het erfgoed wat Den Hout te bieden heeft, zijn er exposities van oude woonwagens, kunstenares Els Kunst en fotografe Katinka Steevens en wordt er gezorgd voor een bakske en een borrel , en iets te eten op zijn tijd.

 

15:00 uur:                               Grand Finale op het festivalterrein, we sluiten Freemde Fogels Zomereditie af met de bekende broers Kees & Theo van Groesen die vanachter hun jaren 70 DJ Meubel oude tijden laten herleven met de Shadows en andere Golden Oldies uit die tijd.

open tuinen adressen route open tuinen

 

 


Recent Images Plugin developed by YD