freemdefogels@gmail.com

Wintereditie fff 18, 19 en 20 december 2015

BuurKULTUUR

Op maandag start het festival met het Community Art project ‘BuurCultuur’. Voor het eerst dit jaar wordt het Buurcultuurproject overgenomen van Stichting Worstenbrood,  organisator van festival En Plein Public. De afgelopen drie jaren is En Plein Public neergestreken op de Heuvel. Zij geven het BuurCultuurstokje nu graag door en ondersteunen het initiatief door middel van een kleine financiële bijdrage en nemen het Houtse project mee in hun PR.

Het Buurcultuurproject richt zich dit jaar vooral op kinderen. Via diverse kunstdisciplines werken zij gedurende een week aan het maken van hun eigen voorstelling. Ze houden zich bezig met alle facetten; het verhaal, kleding, decor en dans. De voorstelling wordt gepresenteerd tijdens de eerste festivaldag.

Dit alles rondom een titel, de rest verzinnen ze zelf.

Het Buurkultuur project vind plaats van 24 t/m 28 augustus 2015, op de Heuvel en wordt gedraaid door B!ND: Juul Langenberg en Madelon van Riel

www.ver-bind-en.nl


Recent Images Plugin developed by YD