freemdefogels@gmail.com

Wintereditie fff 18, 19 en 20 december 2015

FFF winter

Achter de Dorpse Deuren

In de winter zijn de Fogels, ook in Den Hout, altijd op zoek naar knusse warme plekjes en een hoop huiselijke gezelligheid. Ook dat heeft het dorp te bieden. In de huizen rond de Heuvel gaan de kachels aan, de bomen naar binnen en worden de lichtjes ontstoken. Al deze warme nestjes worden even verlaten of opengesteld voor de wintereditie van het Freemde Fogel Festival.

 

ACHTER-DORPSE-DEUREN MUSEUM

De maand december staat in het teken van de winter- en de feestdagen. De laatste restjes van het jaar worden bij elkaar gesprokkeld om de donkere dagen wat op te fleuren. En eigenlijk zijn wij Freemde Fogels ook altijd benieuwd hoe met deze dagen de nestjes van een ander eruitzien.

Vanaf 7 december wordt er op de Heuvel een installatie gebouwd. Een installatie bestaande uit deuren, dorpse deuren. Als je spiekt door de luikjes, vang je een glimp op van de deuren die mee doen met deze editie van het festival. Kleine huisjes, grote boerderijen, schuren en serres, alles in de decembersfeer. Vanaf dit moment is het mogelijk niet alleen naar binnen te gluren door de ramen, maar ook bij elkaar naar binnen te gaan. Achter de Dorpse Deuren ontstaan kleine museumpjes, toegankelijk voor een ieder die wil kijken.

ACHTER-DORPSE-DEUREN FESTIVAL

In het weekend van 18, 19 en 20 december vind het festival plaats.


Recent Images Plugin developed by YD